Не на банковото робство!

ne-na-bankovoto-robstvo_0.jpg

Омръзна ли ви да сте роби на вашите кредити и задължения към банките?
Вечно ли ще бъдете прецаканата страна?
Няма ли най-сетне да се противопоставите на клаузите с дребен шрифт,
от които джобът ви олеква неусетно?

Днес, в Деня на Европа, искаме да ви поканим на едно събитие, което е в унисон с най-човешките европейските ценности – равноправие, братство, право на свободен и информиран избор.

Каним ви в неделя, 13.05.2012 г. от 11:00 до 13:00 часа, (след като сме почистили добре в събота) в градинката пред Народния театър, да поставим началото на кампанията „Не на банковото робство”, чиято цел е да защити всички нас от порочните практики на банките при отпускане на кредити.

Кампанията се организира от AngrySheep Media, организация с идеална цел, обединяваща група експерти с общата кауза - да сложат край на банковото робство в България.

Вярваме, че ако достатъчно хора се присъединят към нашата кауза, ще привлечем необходимото внимание, за да изискаме законови промени в тази посока.

В Унгария се е случило, ще се случи и при нас!

Целта ни е 50 000 хиляди поддръжници във facebook, а тази среща е първата стъпка.

На събитието ще присъстват независими експерти по кредитиране и право, които са обединени от желанието си да спрат „банковото робство” в България.
Можете да ги питате за всичко, което ви интересува по темата, независимо дали ползвате кредит като физическо или юридическо лице – те ще бъдат там, за да ви помогнат с познанията си.

Ако имате банков кредит и ви е омръзнало да ви изнудват – елате! Ако имате приятели, роднини, съседи и познати в същото положение – поканете и тях!
Няма да събираме такса вход! ):

Стига сме пасли трева, нека си покажем рогата!

Очакваме ви!


Наши поддръжници и партньори са:

Български Информационен Бизнес Портал
Български Финансов Омбудсман
Juridicus Ltd.
DRAFTIS - кредитни консултанти
Васил Кендов
Любомир Христов

Ако искате да научите повече за Angry Sheep Media, за нашата кауза и за експертите, които ни подкрепят, можете да го направите на:

www.angrysheep.org
www.facebook.com/angrysheep

Ако имате въпроси или предложения, можете да ни пишете на:

angrysheepbg@gmail.com

Angrysheep.org - Не на банковото робство!